Ring til os på 40 88 43 21

Boligforening

Skal trappen skures og skrubbes?

Trappevask er ikke noget, man overlader til hvem som helst. Det skal udføres til punkt og prikke og til aftalt tid for beboernes ve og vel.

Alle trapper og gangarealer støvsuges altid før de vaskes.

Trappevask har altid været emne for stor diskussion mellem beboere og viceværter. Vi har derfor valgt at udføre trappevask efter helt klare linier, bl.a. med information til opgangens beboere om, hvornår vi kommer, og hvornår vi leverer forskellige periodiske ydelser. Og netop med trappevask har vi den klare opfattelse, at “tillid er godt, men kontrol er bedst”.

Ørum’s polerer også vinduerne i opgangen eller kombinerer trappevasken med en viceværtaftale.

I denne afdeling udfører vi et væld af ekstraopgaver som bl.a. kan være:

  • Vinduespolering
  • Hovedrengøring
  • Rengøring af fraflytterlejligheder
  • Rengøring af kældre og loftsrum
  • Viceværtservice
  • Håndværkerrengøring
  • Tømning af kældre og loftsrum
  • Opbevaring vedr. fraflytninger

Den glade lejer

Hos Ørumservice har vi mange års erfaring med fraflytningslejligheder. Vi kan levere den rengøring der skal til for at jeres nye lejer kan flytte ind. Med et fast team der kender lejlighederne, og den standart der skal til, rykker vi til aftalt tid. Har den tidligere lejer efterladt ejendele, tilbyder vi opmagasinering med henblik på gen-udlevering eller bortskaffelse med bæredygtighed som en vigtig faktor.

Vi tilpasser håndværker- og slutrengøringen således, at I ender med et optimalt resultat.

Vi sigter efter at nå de bedste resultater i rengøringen, og det opnåes bedst, hvis kommunikationen fungerer optimalt. Derfor har I som kunde hos os, altid en kontaktperson hos os, der kender de skræddersyede aftaler.

Vore fleksible og effektive rengøringsløsninger tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov uanset opgavens omfang. Vi har konstant fokus på udvikling af nye metoder, midler og materialer, der effektiviserer rengøringen og skåner både medarbejderen, indeklimaet og miljøet.

RING PÅ 40 88 43 21

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har et spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular


Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.