Pesticidefri bekæmpelse af ukrudt

Vi hjælper virksomheder og boligforeninger i hele Nordjylland

Er din græsplæne inficeret med ukrudt? Eller skyder ukrudtet op imellem fliserne foran din ejendom? Så er der heldigvis professionel hjælp at hente. Når du vælger Ørumservice til at stå for ukrudtsbekæmpelse, så er du sikker på at få et miljøvenligt resultat i højeste kvalitet.

Vi tilbyder bekæmpelse af ukrudt for ejerforeninger, boligselskaber og mange andre erhvervsdrivende i hele Nordjylland. Er du den næste, vi skal komme forbi?

Pas på miljøet og slip for det beskidte arbejde

Det er vigtigt, at vi passer godt på vores planet – det er vores klare holdning her hos Ørumservice. Derfor benytter vi udelukkende pesticidefri og miljøvenlige produkter i forbindelse med bekæmpelse af ukrudt.

Til det formål har vi købt en ny maskine, som kan ukrudtsbehandling meget store områder på miljørigtig vis. Det gør, at vi hurtigt og effektivt kan bekæmpe ukrudt på større arealer helt uden at gå på kompromis med vores klare målsætning om at prioritere vores planet.

Med os som samarbejdspartner bliver du fri for ukrudtet én gang for alle. Der er ingen grund til selv at rode med det, når du kan få professionelle til at klare arbejdet. Så kan du i stedet bruge tiden på det, du er god til.

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af ukrudt

Det er ikke mange, der kan lide at fjerne ukrudt, men tro det eller ej – det kan vi her hos Ørumservice. Og så er vi tilmed eksperter med mange års erfaring, som har udstyret i orden.

Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om dine muligheder for bekæmpelse af ukrudt. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os her eller få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt. Ønsker du et tilbud, så kan du med fordel udfylde vores tilbudsformular her eller knappen herunder.

Skriv til os her

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
oerum-white-logo

Om firmaet

Vi har mange års erfaring i viceværtsservice til virksomheder og boligforeninger.

Adresseoplysninger

Ørum's v/Thomas Ørum

​​Bakkedraget 4

9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 88 43 21

E-mail: info@orumservice.dk

Har du spørgsmål?

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt