Rensning af tagrender tilbydes

Professionel tagrenderens

Er dine tagrender rene og klar til nutidens store regnskyl? Hvis ikke, så tilbyder vi hos Ørumservice i Vodskov en grundig og professionel rensning af tagrender i Nørresundby, Aalborg og hele det øvrige Nordjylland.

Hvor ofte bør tagrenderne renses?

Tagrender bør for almindelige parcelhuse renses en gang om året. Alt afhængigt af tagrendernes omgivelser og højder kan intervallet være anderledes, men man bør få dem kontrolleret regelmæssigt.

Tagrenderne tager imod rigtigt meget vand. Gennemsnittet pr. år er omkring 900 mm. 1 millimeter vand pr. kvadratmeter svarer til 1 liter pr. kvadratmeter. Det vil sige ca. 900 liter regnvand i tagrenderne pr. kvadratmeter pr. år. Har du så et hus på 140 kvadratmeter, skal dine tagrender tage imod 126.000 liter vand pr. år.

Så det er ikke småting, tagrenderne skal tage imod.

Undgå alvorlige skader på bygningen

Hvis regnvandet fra taget ikke løber den rigtige vej væk og i stedet løber ned af muren, kan det resultere i alvorlige skader på bygningen. Hvis muren konstant er våd, risikerer du udvikling af svamp, frostsprængninger om vinteren og generelt en dårlig levetid af muren.

Hvis du lader stå til med problemet, risikerer du også, at de indre vægge bliver ramt af:

  • Fugtskader
  • Skimmel
  • Svamp

Sådan foregår vores tagrenderensning

Når vi udfører en rensning af tagrender, kontrollerer vi dem også visuelt med vores trådløse kamera direkte ned i tagrenden. På den måde kan vi dokumentere eventuelle fejl og mangler på tagrenderne.

Vi har en max højde fra jorden på 17,70 meter. Vi kan selvfølgelig sagtens nå højere op, men så skal der beregnes en lift ind i opgaven.

Kontakt os og få en pris på rensning af tagrender

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os vedrørende spørgsmål og priser på vores rengøring af tagrender. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på rensning af tagrender, hvis det ønskes.​

Kontakt os her eller få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt. Ønsker du et tilbud, så kan du med fordel udfylde vores tilbudsformular her eller knappen herunder.

Skriv til os her

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
oerum-white-logo

Om firmaet

Vi har mange års erfaring i viceværtsservice til virksomheder og boligforeninger.

Adresseoplysninger

Ørum's v/Thomas Ørum

​​Bakkedraget 4

9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 88 43 21

E-mail: info@orumservice.dk

Har du spørgsmål?

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt