Pasning af grønne områder
​Vi klipper hække i hele Nordjylland

Leder du efter et professionelt firma med stor ekspertise inden for pasning af grønne områder? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Ørumservice har vi erfaring med haveservice og havearbejde for boligselskaber og andre erhvervsdrivende siden 2004.

Vi passer dine grønne områder, så de fremstår pæne, indbydende og velholdte – uanset hvor i Nordjylland du har base.

Miljøvenlig haveservice

Når vi udfører pasning og pleje af grønne områder, har vi særligt én ting for øje, nemlig miljøet. Derfor er vi stolte af at benytte os af en professionel hækkeklipper, der går under navnet bioklipper.

Bioklipperen knuser alt hækkeaffald og læsser det ind i hækken, så materialet bliver til jord. Det betyder også, at man slipper for at samle hækkeaffaldet op og køre det ud for at blive knust. Maskinen klarer selv det hele i forbindelse med hækkeklipningen. Bioklipperen er derfor en smart og miljøvenlig løsning, når I bestiller pasning af grønne områder udført af professionelle hænder.

Foruden hækklipning tilbyder vi også græsslåning, ukrudtskontrol til træbeskæring og meget mere.

Er det tid til pasning af grønne områder? Ring i dag

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan stå for pasning af dine grønne områder, så er du meget velkommen til at kontakte os – så tager vi en uforpligtende snak, hvor du kan fortælle os om dine ønsker. Herefter giver vi dig et godt tilbud, der er skræddersyet til din specifikke opgave.

Kontakt os her eller få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt. Ønsker du et tilbud, så kan du med fordel udfylde vores tilbudsformular her eller knappen herunder.

Skriv til os her

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
oerum-white-logo

Om firmaet

Vi har mange års erfaring i viceværtsservice til virksomheder og boligforeninger.

Adresseoplysninger

Ørum's v/Thomas Ørum

​​Bakkedraget 4

9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 88 43 21

E-mail: info@orumservice.dk

Har du spørgsmål?

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt