Vinterservice for institutioner, foreninger og erhverv

Få hjælp til snerydning

Vi klarer også saltning

Overvågning af vejrsituationen

Vi rykker ud til alle kundetyper

Få hjælp til snerydning og saltning af veje

Skal du have varetaget snerydning og saltning af professionelle folk, så kan vi hos Ørumservice i Vodskov hjælpe dig. Vi rykker hurtigt ud til kunder i Aalborg, Nørresundby og resten af Nordjylland, og vi sørger for grundigt at rydde sne samt salte veje og fortove ved arealer på arbejdspladsen eller boligforeningen, så der er sikkert at befærdes. Kontakt os og hør mere om vores tilbud på en servicesaftale om vinterservice, der passer til netop dine behov.

Overvågning af vejrsituationen

Vores vagtleder sidder i vinterhalvåret 24-7 og overvåger vejret for dig i hele Nordjylland. Vagtlederen har overblikket og igangsætter rydning af sne og saltning hos vores kunder, når de aftalte vejrmæssige parametre er opfyldt.

​Du modtager en e-mail med besked om, at snerydning eller saltning er sat i gang på din ejendom, hvis du ønsker det. Vi følger såvel danske som udenlandske vejrudsigter. Ligeledes overvåger vi luft- og vejtemperaturene 24-7.

Vi tilbyder både:

  • GPS-overvågning og styring
  • GPS-dokumentation og kvalitetssikring
  • GPS-lograpporter som danner fakturagrundlaget

Hvad koster vinterservice?

Vores priser på vinterservice er meget individuelle fra kunde til kunde og afhænger i høj grad af individuelle ønsker og behov. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på en fast aftale om vinterservice, der matcher lige netop dine behov.

​Gælder det rydning af sne eller saltning, så rykker vi ud. Ligegyldigt om det er fortov, indkørsel, p-pladser, veje eller stisystemer, så kontakt os på telefon 40 88 43 21 eller på e-mail info@orumservice.dk.

​Vi rykker både ud til forskellige typer virksomheder, boligforeninger, boligselskaber og institutioner i Aalborg, Nørresundby og omegn samt i hele det øvrige Nordjylland, og vi kommer også gerne en tur forbi lige netop din adresse.

Læs mere om Ørumservice vintertjenester

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
oerum-white-logo

Om firmaet

Vi har mange års erfaring i viceværtsservice til virksomheder og boligforeninger.

Adresseoplysninger

Ørum's v/Thomas Ørum

​​Bakkedraget 4

9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 88 43 21

E-mail: info@orumservice.dk

Har du spørgsmål?

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt