Miljøvenlig graffitirens til erhverv

Fjernelse af graffiti uden støv og uden brug af vand og kemi

​Hvert år bruger forsikringsselskaber, kommuner og andre organisationer rundt om i Danmark rigtig mange penge på graffitirens.

Fjernelse af graffiti er ikke bare en byrde for alle fra private virksomheder til regeringer til skattepligtige – hver hændelse af graffiti kan sænke ejendomsværdier, som nedtrykker de samlede økonomiske niveauer i et samfund.

Hos Ørumservice tilbyder vi effektiv graffitirens uden støv og uden brug af vand og kemi for virksomheder i hele Nordjylland. Skal vi også hjælpe dig?

Traditionelle Graffiti Removal-metoder er dyre og usikre

Desværre er traditionelle graffitifjernelsesmetoder både dyre og usikre, fordi de bruger giftige kemikalier. Dette medfører ikke alene miljøskader og potentielle arbejdstageres sundhedsrisici, men det kan også beskadige den malede / markerede overflade – hvilket medfører endnu flere omkostninger ved udskiftninger og reparationer.

Tornado ACS er den PERFEKTE og SAFE Graffiti Removal Solution

Heldigvis er Tornado ACS den perfekte og sikre løsning, når det kommer til graffitirens. Du skal blot tilslutte Tornado ACS, indsætte de granuler, der svarer til overfladen, du skal rengøre, og starte den fulde fjernelse uden at beskadige den oprindelige overflade.

Tornado ACS selv “rydder op efter sig selv” ved at fange al maling! Der er ingen kemikalier, ingen miljømæssige risici, der kræves ikke noget specielt beskyttende tøj, og Tornado ACS kan bruges sikkert indendørs eller ude. Det fjerner endda graffiti, der blev anvendt år siden!​

Kontakt os og hør mere om vores graffitirens

Skal du have fjernet graffiti på din bygning? Så er vi den helt rette samarbejdspartner. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os her eller få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt. Ønsker du et tilbud, så kan du med fordel udfylde vores tilbudsformular her eller knappen herunder.

Skriv til os her

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
oerum-white-logo

Om firmaet

Vi har mange års erfaring i viceværtsservice til virksomheder og boligforeninger.

Adresseoplysninger

Ørum's v/Thomas Ørum

​​Bakkedraget 4

9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 88 43 21

E-mail: info@orumservice.dk

Har du spørgsmål?

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt