Effektiv og grundig gadefejer

Vi holder gaderne rene og pæne

Har du brug for professionelle hænder, som kan holde din gade pæn og ren? Så er Ørumservice din oplagte samarbejdspartner. Vi tilbyder miljøvenlig ejendomsservice – eksempelvis gadefejning – for boligselskaber, ejerforeninger og andre erhvervsdrivende.

Når du indgår en aftale med os, så får du en gadefejer, der klarer arbejdet hurtigt, effektivt og med omtanke for miljøet.

Giv et godt førstehåndsindtryk – lad os stå for fejningen

En gadefejer sørger for, at gader tager sig pæne og indbydende ud. Der er ikke noget, der kan skræmme gæster og potentielle kunder væk som store mængder skrald og snavs foran indgangspartiet til din virksomhed eller boligforening. Det giver et sjusket førstehåndsindtryk – og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med at undgå!

Hos Ørumservice benytter vi os af en gadefejer, som kan feje fortove og stier samt indendørs arealer i form af åbne haller og lader, hvor der er opmagasineret træ. Maskinen giver det bedste resultat, så du ender med rene og skinnende arealer.

Har du brug for en gadefejer? Så kontakt os og hør mere

Hvis vi skal pifte gaden ved din boligforening eller virksomhed op, så giv os et kald allerede i dag og fortæl os om din konkrete opgave. Prisen afhænger blandt andet af, hvor stort et areal der er tale om.

Vi står klar til at give dig et tilbud, der er skræddersyet til dine ønsker og behov. Vi er kun et opkald væk.

Kontakt os her eller få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt. Ønsker du et tilbud, så kan du med fordel udfylde vores tilbudsformular her eller knappen herunder.

Skriv til os her

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
oerum-white-logo

Om firmaet

Vi har mange års erfaring i viceværtsservice til virksomheder og boligforeninger.

Adresseoplysninger

Ørum's v/Thomas Ørum

​​Bakkedraget 4

9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 88 43 21

E-mail: info@orumservice.dk

Har du spørgsmål?

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt