Ring til os på 40 88 43 21

Graffitirens

Miljøvenlig fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti uden støv, og uden brug af vand og kemi.

Hvert år bruger forsikringsselskaber, kommuner og andre organisationer rundt om i danmark rigtig mange penge på fjernelse af graffiti. Og fjernelse af graffiti er ikke bare en byrde for alle fra private virksomheder til regeringer til skattepligtige – hver hændelse af graffiti kan sænke ejendomsværdier, som nedtrykker de samlede økonomiske niveauer i et samfund.

Traditionelle Graffiti Removal Metoder er dyre og usikre
Desværre er traditionelle graffitifjernelsesmetoder både dyre og usikre, fordi de bruger giftige kemikalier. Dette medfører ikke alene miljøskader og potentielle arbejdstageres sundhedsrisici, men det kan også beskadige den malede / markerede overflade – hvilket medfører endnu flere omkostninger ved udskiftninger og reparationer.

Tornado ACS er den PERFEKTE og SAFE Graffiti Removal Solution
Heldigvis er Tornado ACS den perfekte og sikre graffiti fjernelse løsning! Du skal blot tilslutte Tornado ACS, indsætte de granuler, der svarer til overfladen, du skal rengøre, og start den fulde fjernelse uden at beskadige den oprindelige overflade. Tornado ACS selv “rydder op efter sig selv” ved at fange al maling! Der er ingen kemikalier, ingen miljømæssige risici, der kræves ikke noget specielt beskyttende tøj, og Tornado ACS kan bruges sikkert indendørs eller ude. Det fjerner endda graffiti, der blev anvendt år siden!

RING PÅ 40 88 43 21

Få et uforpligtende tilbud på graffitirens

Hvis du har et spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular


Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.