MILJØVENLIG FJERNELSE AF GRAFFITI - ERHVERV

Fjernelse af graffiti uden støv, og uden brug af vand og kemi.

Hvert år bruger forsikringsselskaber, kommuner og andre organisationer rundt om i danmark rigtig mange penge på fjernelse af graffiti. Og fjernelse af graffiti er ikke bare en byrde for alle fra private virksomheder til regeringer til skattepligtige – hver hændelse af graffiti kan sænke ejendomsværdier, som nedtrykker de samlede økonomiske niveauer i et samfund.

Traditionelle Graffiti Removal Metoder er dyre og usikre

Desværre er traditionelle graffitifjernelsesmetoder både dyre og usikre, fordi de bruger giftige kemikalier. Dette medfører ikke alene miljøskader og potentielle arbejdstageres sundhedsrisici, men det kan også beskadige den malede / markerede overflade – hvilket medfører endnu flere omkostninger ved udskiftninger og reparationer.

Tornado ACS er den PERFEKTE og SAFE Graffiti Removal Solution

Heldigvis er Tornado ACS den perfekte og sikre graffiti fjernelse løsning! Du skal blot tilslutte Tornado ACS, indsætte de granuler, der svarer til overfladen, du skal rengøre, og start den fulde fjernelse uden at beskadige den oprindelige overflade. Tornado ACS selv “rydder op efter sig selv” ved at fange al maling! Der er ingen kemikalier, ingen miljømæssige risici, der kræves ikke noget specielt beskyttende tøj, og Tornado ACS kan bruges sikkert indendørs eller ude. Det fjerner endda graffiti, der blev anvendt år siden!​

Vi giver et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
oerum-white-logo

Om firmaet

Vi har mange års erfaring i viceværtsservice til virksomheder og boligforeninger.

Adresseoplysninger

Ørum's v/Thomas Ørum

​​Bakkedraget 4

9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 88 43 21

E-mail: info@orumservice.dk

Har du spørgsmål?

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt