RENSNING AF TAGRENDER I AALBORG OG OMEGN

Er dine/jeres tagrender rene og klar til nutidens store regnskyl?

​​

Tagrender bør for almindelige parcelhuse renses en gang om året. Alt afhængig af tagrendernes omgivelser og højder kan intervallet være anderledes, men man bør få dem kontrolleret.

​​

Tagrenderne tager imod rigtig meget vand. Gennemsnit pr år er omkring 900 mm. 1 millimeter vand pr kvadratmeter svarer til 1 liter pr kvadratmeter. Det vil sige ca 900 liter regnvand i tagrenderne pr. kvadratmeter pr år. Har du så et hus på 140 kvadratmeter, skal dine tagrender tage imod 126000 liter vand pr år.

Så det er ikke småting tagrenderne tager imod.

Hvis regnvandet fra taget ikke løber den rigtige vej væk og i stedet løber ned af muren, kan det resultere i alvorlige skader på bygningen. Hvis muren konstant er våd, risikerer du udvikling af svamp, frostsprængninger om vinteren og generelt dårlig levetid af muren. Hvis du lader stå til med problemet risikerer du også at de indre vægge bliver ramt af fugtskader, skimmel og svamp.

Når vi renser tagrenderne, kontrollerer vi dem også visuelt med vores trådløse kamera direkte ned i tagrenden. På den måde kan vi dokumentere eventuelle fejl og mangler på tagrenderne.

Vi har en max højde fra jorden på 17,70 meter. Vi kan selvfølgelig sagtens nå højere op, men så skal der beregnes en lift ind i opgaven.

KONTAKT OS FOR RENSNING AF TAGRENDER

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakt os vedr. spørgsmål og pris. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på tagrenderens hvis det ønskes.​

​​

Vi giver et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
oerum-white-logo

Om firmaet

Vi har mange års erfaring i viceværtsservice til virksomheder og boligforeninger.

Adresseoplysninger

Ørum's v/Thomas Ørum

​​Bakkedraget 4

9310 Vodskov

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 88 43 21

E-mail: info@orumservice.dk

Har du spørgsmål?

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt